4η χρονιά Εκπαιδευτικά Εργαστήρια SMARTcamp

Printer-friendly versionSend by email

Μάθηση, δημιουργικότητα, ψηφιακές τεχνολογίες & πληροφορική!

Συμπληρώστε τη φόρμα και δηλώστε το ενδιαφέρον σας στη σελίδα: http://smart-camp.iit.demokritos.gr/registration-form

Για 4η συνεχή χρονιά το Εργαστήριο Ολοκληρωμένων Συστημάτων του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» διοργανώνει τα θερινά εκπαιδευτικά σεμινάρια για παιδιά SMARTcamp. Για δύο εβδομάδες από τις 26/6 έως τις 7/7 θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ τρεις ενότητες εργαστηρίων για μαθητές/τριες από 14 έως 18 ετών με θέμα τις Ψηφιακές Τέχνες* και τη Ρομποτική.

Οι μαθητές στο εργαστήριο Ρομποτικής μαθαίνουν να συναρμολογούν, να προγραμματίζουν τα ρομπότ και να τα μετακινούν με τη σκέψη (απομακρυσμένος χειρισμός) μέσω τεχνολογιών EEG (ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος). Επεξεργασία εικόνων, δημιουργία video animations, projection mapping, είναι μερικές γνώσεις που θα αποκτήσουν οι μαθητές των εργαστηρίων των Ψηφιακών Τεχνών.

Ελάτε να μάθουμε , να πειραματιστούμε και να διασκεδάσουμε!

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ύλη, το κόστος και γενικά τη διεξαγωγή των μαθημάτων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τα social media ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά.

http://smart-camp.iit.demokritos.gr/
https://www.facebook.com/smartcamp.isl.demokritos/
Τηλ. 210 650 3189 - 2106503182

*Η ενότητα για το προχωρημένο τμήμα "Ψηφιακές Τέχνες & Animation - Β’ Κύκλος" θα πραγματοποιηθεί μόνο εφόσον συμπληρωθεί ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών.

Date(s): 
Mon, 26/06/2017 (All day) - Fri, 07/07/2017 (All day)
Where: 
ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος"

© 2017 - Institute of Informatics and Telecommunications | National Centre for Scientific Research "Demokritos"