Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν σεμινάριο του Net Media Lab με τίτλο «ΤΠΕ και Ειδική Αγωγή: Ανάπτυξη Γνωστικών και Κοινωνικο- Συναισθηματικών Δεξιοτήτων των μαθητών με ΕΕΑ» στις 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2017

Printer-friendly versionSend by email

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν σεμινάριο του Net Media Lab με τίτλο «ΤΠΕ και Ειδική Αγωγή: Ανάπτυξη γνωστικών και κοινωνικο - συναισθηματικών δεξιοτήτων των μαθητών με ΕΕΑ» στις 30 Σεπτεμβρίου & 1 Οκτωβρίου 2017 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος" προσελκύοντας 2000 εγγραφές από εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους αλλά και ανθρώπους της πληροφορικής.

Το δωρεάν σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου κύκλου 10 σεμιναρίων του εργαστηρίου Net Media Lab με τίτλο «Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.)» στο οποίο πραγματοποιούνται 32ωρα σεμινάρια πάνω σε θέματα μαθησιακών δυσκολιών, νοητικής υστέρησης, αυτισμού, ΔΕΠΥ και άλλα.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια των διαλέξεων, συμμετέχοντας ενεργά στις ασκήσεις αλλά και μέσω ερωτήσεων προς τους εισηγητές. Στο τέλος του σεμιναρίου το οποίο πραγματοποιήθηκε 3 φορές κατά τη διάρκεια του διημέρου λόγω της μεγάλης συμμετοχής, δόθηκαν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

Date(s): 
Sat, 30/09/2017 (All day) - Sun, 01/10/2017 (All day)
Where: 
N.C.S.R. "Demokritos"
Location: 
Main Auditorium

© 2019 - Institute of Informatics and Telecommunications | National Centre for Scientific Research "Demokritos"

Terms of Service and Privacy Policy