Το ΒΗΜΑ προβάλλει την εφαρμογή NewSum

Printer-friendly versionSend by email

Πώς θα σας φαινόταν αν σε μια σελίδα εμφανίζονταν όλες οι ειδήσεις που σαν ενδιαφέρουν, με σειρά σπουδαιότητας, από όλες τις πηγές που εμπιστεύεστε και χωρίς επαναλήψεις; Μοιάζει ο ιδανικός τρόπος ενημέρωσης, αλλά αναρωτιέστε ποιος θα έκανε αυτή τη δουλειά για εσάς; Η νέα ελληνική εφαρμογή NewSum προσφέρει αυτή ακριβώς την υπηρεσία εντελώς δωρεάν σε ελληνικά και αγγλικά. Μέσω της NewSum, χρήστες smartphone και tablet μπορούν με μια κίνηση να έχουν άμεση, γρήγορη και πολυφωνική ειδησεογραφική ενημέρωση.

Η εφαρμογή, που έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό Εφαρμογιάδα 2013 - τον πρώτο ελληνικό cross platform apps development διαγωνισμό, προβλήθηκε από το ένθετο Science της εφημερίδας το ΒΗΜΑ.

Η υπολογιστική τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή NewSum αναπτύχθηκε στο Εργαστήριο Τεχνολογίας Γνώσεων & Λογισμικού στο Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος” (http://iit.demokritos.gr/), ενώ η εξέλιξη της τεχνολογίας σε εφαρμογή και τελικό προϊόν έγινε από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία SciFY (Science For You).

© 2018 - Institute of Informatics and Telecommunications | National Centre for Scientific Research "Demokritos"

Terms of Service and Privacy Policy